Milieuopleiding: luchtverontreiniging en dioxines

08 november 2018 @ 09:00 - 12:30

Hasselt

Inschrijven

Programma

08u30
Registratie van de deelnemers en welkomstkoffie

09u00
Dioxines en luchtverontreiniging (incl. koffiepauze)

Dhr. Bert Leysen (Operations Manager, Tauw België)

Luchtmetingen – case studies
Aan de hand van concrete probleemstellingen komen de volgende punten aan bod: meetplan, uitvoeringsproblemen, meetrapport, toetsing.

Praktische benadering van dioxine-emissies
Verbrandingsprocessen kunnen aanleiding geven tot de vorming van dioxines. Tijdens de uiteenzetting wordt nader ingegaan op de vormingstrajecten, de gezondheidsrisico’s en de mogelijk te nemen maatregelen. De mogelijke oplossingen kunnen als een toepassing beschouwd worden van het gelijktijdig combineren van meerdere proces geïntegreerde en nageschakelde maatregelen en zijn als studie-onderwerp eveneens interessant voor personen die niet in aanraking komen met dioxines.

12u30
Einde van de opleiding ern broodjes

Prijs

  • Prijs: € 200 (excl. btw)

Subsidieregeling ALIMENTO
Heeft u recht op de subsidieregeling van Alimento (PC220 en 118), gelieve dit te vermelden in het veld ‘opmerking’ bij uw online inschrijving.

KORTING MILIEUOPLEIDINGEN
Schrijf u in voor meerdere sessies tegelijk en geniet van een mooie hoeveelheidskorting:
- 1 t/m 4 sessie(s): 200 euro (excl. btw)
- 5 t/m 9 sessies: 190 euro (excl. btw)
- 10 of meer sessies: 180 euro (excl. btw)

Hoe betalen?

Inschrijven

Erkenningen

Alimento: Confocus is een door ALIMENTO gecertificeerde opleidingsverstrekker. Bedienden uit het PC220 en arbeiders uit het PC118 maken aanspraak op een financiële tussenkomst van het sectorfonds. Meer info via www.alimento.be

Milieucoördinatoren: erkend voor 3 uur permanente vorming.

Locatie

Hogeschool PXL-Congress

Elfde-Liniestraat 23a - Gebouw D (1e verdieping)
3500 Hasselt

Routebeschrijving

Vragen

Contacteer Barbara Castermans (0473/222.152)

barbara.castermans@confocus.be

Meer contactgegevens

Sprekers

Pin It on Pinterest

Share This