(Juri­dische) Bedrijfs­­­op­lei­­dingen

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

Wetgeving ook voor u belangrijk

De juridische kant van bepaalde sleutelposities in ondernemingen valt niet te onderschatten. Verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden gaan vaak zeer ver.

Confocus brengt juridische topics die toegespitst zijn op de wetgeving voor ondernemingsverzekeringen, personeelszaken en andere relevante departementen in een onderneming.

Een goede basiskennis van de wetgeving geeft u de nodige gemoedsrust om uw beroep vol vertrouwen uit te oefenen.

Thema’s

Ondernemings­verzekeringen

Verzekeringen: een noodzakelijk kwaad. En toch: als het noodlot toeslaat verwachten wij dat een schadegeval vlot afgehandeld wordt. Maar pas dan duiken vaak de problemen op. Problemen die in veel gevallen vermeden konden worden.

Intellectuele eigendom

Meester Pierre-Yves Thoumsin is advocaat bij de balie van Brussel die hem als specialist in intellectuele rechten erkende. Tijdens de opleidingen gaat hij dieper in op de voornaamste IE-rechten, onderscheidingstekens en het merk, clausules in IE-overeenkomsten en nog veel meer.

Overheids­opdrachten

Overheidsopdrachten voor werken, leveringen en diensten vormen een belangrijke bron van inkomsten voor bedrijven. Deze markt succesvol binnenhalen vereist echter bijzondere expertise. Tijdens deze opleiding wordt uiteraard uitgegaan van de nieuwe wetgeving overheidsopdrachten, zoals sedert 30 juni 2017 van kracht.

Onze aanpak

Persoonlijke aanpak

Vragen? Bedenkingen? Het Confocus-team staat elke dag voor u klaar. Ook tijdens de opleidingen is er altijd één van onze medewerkers ter plaatse.

13 jaar ervaring

Al dertien jaar organiseert Barbara Castermans opleidingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Samen met een uitgebreid netwerk experten houdt Confocus de vinger aan de pols om zo het meest actuele aanbod opleidingen aan te bieden. 

KMO-portefeuille

Confocus is een door de Vlaamse Overheid erkende opleidingsverstrekker. De kmo-portefeuille subsidieert dus 30 of 40% van de kostprijs van opleidingen. 

Kwaliteit primeert

Confocus maakt van ‘kwaliteit’ een erezaak en kiest steevast voor uitmuntende lesgevers en toplocaties. Om de interactie tijdens onze opleidingen te optimaliseren, werken wij met groepen van minimum 5 en maximum 15 deelnemers.

In-house opleidingen op maat van uw bedrijf?

Confocusexperten dompelen uw medewerkers of klanten met kennis van zaken onder in relevante (juridische) onderwerpen.

Misschien ook interessant voor u…

bank- en
verzekeringswezen

milieu- en
omgevingscoördinatoren

boekhouders, accountants, fiscalisten, bedrijfsrevisoren en andere cijferberoepen

architecten, bouwondernemingen, landmeters, vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars

Pin It on Pinterest

Share This