Rechts­dagen 2020

Tot volgend jaar, eind augustus!

20 juridische punten op 3 dagen

Voor ons hét event van het jaar… voor u een mogelijkheid om 20 punten permanente vorming binnen te halen. De Rechtsdagen zijn er voor iedereen die doorheen het jaar geen tijd heeft om opleidingen te volgen of interesse heeft om zich tijdens de zomer te verdiepen in een welbepaalde rechtstak.

Meer dan 20 topsprekers
3 locaties
8 rechtstakken

Confocus organiseert elke zomer weer haar traditionele Rechtsdagen: 3 toffe locaties met telkens 4 zalen, meer dan 30 onderwerpen in 8 rechtstakken en meer dan 20 topsprekers die de meest actuele thema’s behandelen. 

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

w

Deelnemers over Rechtsdagen 2019

“Mijn hartelijke dank voor de jarenlange praktijkgerichte Rechtsdagen, dewelke, zoals vaak ten onrechte werd vermoed, niet louter werden bijgewoond om vooralsnog de vereiste ‘jaarlijkse punten’ te verzamelen, maar meer bepaald omwille van de behandelde onderwerpen en de deskundige en onderhoudende sprekers welke hierbij telkens aan bod kwamen.”

 

“Jullie organisatie steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik ga nooit meer bij een andere instantie. Zowel de locaties, de catering, het vriendelijke onthaal als de sprekers… alles is top!”

Ook tijdens het gerechtelijk jaar, uw partner voor permanente vorming