NIEUW! E-learning

webinars on demand | live webinars

(Erkende) Online opleidingen

Bijscholen, of uw uren / punten permanente vorming behalen van achter uw bureau, of vanuit uw zetel? Dat kan! Ons splinternieuwe E-learningplatform biedt u een waaier aan mogelijkheden.

Bekijk ons online aanbod. Bij uw eerste inschrijving wordt er een persoonlijke E-learningomgeving voor u opgezet.

On demand webinars 

U schrijft zich in voor een online on demand webinar en u kunt, na registratie, onmiddellijk het webinar volgen. U kijkt waar u wilt en wanneer u wilt. Pauzeren kan naar wens.

Live webinars

Live webinars vinden online plaats op een bepaald tijdstip. U schrijft op voorhand in en logt in op uw E-learningomgeving op het tijdstip van het live webinar. 

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

Hoe werkt het?

Klik hier voor de instructievideo.
Uw E-learningomgeving wordt voor u opgezet nadat u zich voor de eerste keer inschrijft voor een online opleiding. Op het platform krijgt u toegang tot alle online opleidingen waarvoor u zich inschrijft. Het kan dus gaan om on demand webinars en live webinars.

Eens uw E-learningomgeving werd aangemaakt heeft u op elk moment toegang met uw inloggegevens die u zelf kiest bij het aanmaken van uw profiel.

Erkenningen en attesten

Meer info over de toegewezen erkenningen vindt u bij elke respectievelijke opleiding.

Betalen

Na uw inschrijving ontvangt u een factuur via e-mail.

Inschrijven

Inschrijven kan via de inschrijflink bij de respectievelijke online opleidingen. U wordt doorverwezen naar een online invulformulier. Vul dat formulier grondig in. Na het aanvaarden van de algemene voorwaarden en het versturen van het formulier, krijgt u van ons 1 of 2 mails.

De bevestigingsmail van onze website
Onze website stuurt een bevestigingsmail zoals u van ons gewoon bent. Hierin staat alle informatie over de opleiding waarvoor u inschreef.

Een mail van het E-learningplatform
Bij uw eerste inschrijving voor een webinar krijgt u, naast de bevestigingsmail, een tweede mail van ons E-learningplatform waarin u wordt uitgenodigd om een profiel aan te maken. Schreef u reeds eerder in voor een online opleiding krijgt u deze mail niet. U komt via deze link of via de inlogknop in de menubalk op de inlogpagina van Confocus E-learning. In beide gevallen is het webinar waarvoor u inschreef zichtbaar in uw E-learningomgeving.