Maatregelen COVID-19

Via deze pagina wensen wij u op de hoogte te houden van maatregelen die Confocus neemt omtrent het Coronavirus. Deze pagina wordt steeds geüpdatet met de laatste informatie en is makkelijk toegankelijk via de beige menublak, bovenaan de website. Check voor u vertrekt altijd even deze pagina voor de laatste stand van zaken.

Beste klant

Gezien de versoepelde maatregelen, kunnen wij een aantal van onze zomeropleidingen toch laten doorgaan. Uiteraard organiseren wij elke opleiding met inachtneming van de nodige veiligheidsmaatregelen zodat wij uw en onze gezondheid kunnen blijven waarborgen.
  • De regels voor social distancing worden gerespecteerd. Hierdoor is het aantal inschrijvingen beperkt. Tijdig inschrijven is dus de boodschap!
  • De verdeling van eten gebeurt op een veilige manier.
  • De pauzes tussen de sessies kunnen wat langer duren om de zaal voldoende te luchten.
Indien er zich tegen de datum van uw opleiding wijzigingen zouden voordoen in de situatie, brengen wij u hier persoonlijk van op de hoogte en stellen wij u een alternatief voor. Indien er geen alternatief voorhanden is, betalen wij uw inschrijvingsgeld terug.
 
Ook in Coronatijden kunt u op ons rekenen als uw partner voor permanente vorming. Wij kijken er dan ook naar uit om u opnieuw te mogen ontmoeten… virtueel of fysiek… maar vooral, in goede gezondheid!
 
 

Met vriendelijke groeten,
Barbara Castermans
Zaakvoerder Confocus BV
Parc51 | Lummense Kiezel 51 | 3510 Hasselt
+32(0)473 222 152