on demand webinar

Vlarem: algemene exploitatievoorwaarden voor industriële activiteiten

Inschrijven Print sessie

Programma

Duurtijd: 1u

Algemene exploitatievoorwaarden voor industriële activiteiten

Oscar Moonen, specialist Vlarem

Binnen de milieuhygiënewetgeving zijn heel wat algemene bepalingen opgenomen die voor ingedeelde inrichtingen van toepassingen zijn zoals meet- en registratieverplichtingen, beheer van afvalstoffen of bedrijfsinterne milieuzorg. Het niet naleven van deze algemene bepalingen om hinder en verontreinigingen te voorkomen, dienen ook vaak als basis voor een aanmaning of proces verbaal na een inspectiebezoek. In deze sessie zullen een aantal belangrijke bepalingen voor bedrijven worden toegelicht.

Prijs

  • Prijs: € 55 (excl. btw)

Hoe betalen?

Erkenningen

Bodemsaneringsdeskundige: erkend voor 1 uur permanente vorming.

Milieucoördinatoren: erkend voor 1 uur permanente vorming.

OVB: Deze webinar is door de OVB erkend voor 1 standaardpunt en dat voor de periode van 1 jaar. De periode waarin de webinar moet gevolgd worden is van 23/03/2020 tot 23/03/2021.

Confocus E-learning

Het E-learning platform van Confocus biedt u heel wat mogelijkheden!

  • Direct kijken: U schrijft zich in voor een online on demand webinar en u kunt, na registratie, onmiddellijk het webinar volgen.
  • Let op: bij uw 1ste inschrijving voor een (on demand of live) webinar krijgt u bijkomend ook een (éénmalige) mail van ons E-learningplatform met de vraag om een persoonlijk profiel aan te maken.
  • Via deze link gaat u naar het e-learningplatform waar u de gekozen webinar(s) kan bekijken
  • Betalen: U krijgt van ons een factuur via e-mail.
  • Pauzeren naar wens: U ben niet verplicht om de volledige opname in één keer te bekijken. Het platform onthoudt tot waar u uw video’s bekeken heeft en gaat de volgende keer automatisch verder.
  • Attest: U ontvangt uw deelnameattest in de week nà het voltooien van de volledige opleiding én het betalen van de factuur.
  • Meer praktische informatie

Vragen

Contacteer Barbara Castermans (0473/222.152)

barbara.castermans@confocus.be

Meer contactgegevens

Sprekers