Programme
(halverwege is er een korte pauze voorzien)
Lieven De Zutter (Professor UGent)
In het eerste deel wordt Salmonella bij pluimvee- en varkensvlees besproken: wettelijke verplichtingen en maatregelen, mogelijke bronnen van contaminatie, contaminatie van karkassen tijdens het slachten en factoren, oplossingen…
Lieven De Zutter (Professor UGent)
In het tweede deel wordt dieper ingegaan op Campylobacter bij braadkippenvlees: Campylobacter bij braadkippen, contaminatiebronnen, te nemen maatregelen, welke wettelijke verplichtingen moeten er komen…
Prix
- Prix: € 100 (HTVA)
Inscrivez-vous
Accréditations
FAVV: accréditation à concurrence de 3u de formation.
NGROD: la demande d'accréditation est en cours.
Endroit
Van der Valk Hotel Antwerpen
Luitenant Lippenslaan 66
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Questions?
Posez votre question à Barbara Castermans (0473/222.152)