Jacques Van Keirsbilck

Risk and insurance consultant

Jacques Van Keirsbilck behaalde in juli 1972 zijn diploma van licenciaat in de rechten aan de Universiteit van Gent. Tot 1980 was hij als advocaat verbonden aan de balie van Kortrijk. In 1980 maakte hij de overstap naar de verzekeringssector, eerst bij een lokale makelaar in West-Vlaanderen, vervolgens bij Thilly Van Eessel (groep Sedgwick) en Marsh. Hij bekleedde er diverse functies: quality manager, training manager, consultant. Van 2001 tot 2008 was hij werkzaam bij de groep InBev eerst als risk manager, vervolgens als director risk and insurance. Na de herstructurering verliet hij de groep InBev om risk manager te worden bij de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel.  Sinds 2014 is hij actief als zelfstandig risk and insurance consultant.

Daarnaast is Jacques Van Keirsbilck bij diverse opleidingsorganisaties actief als docent. Vooral in de domeinen van de verzekeringswetgeving en de aansprakelijkheidsverzekeringen.

“Goede combinatie van praktijkvoorbeelden, rechtspraak en theorie.”
Deelnemer over de opleiding 'Landverzekeringsovereenkomst: een stand van zaken'

 

“Zeer goede lesgever met sterke juridische kennis”
“Zeer bruikbare info! Duidelijke uitleg! Mogelijkheid vragen OK”
“Heldere en duidelijke uiteenzetting doorspekt met praktijkvoorbeelden”
Deelnemers over de opleiding 'Ondernemingsverzekeringen: juridische en verzekeringstechnische knelpunten van productaansprakelijkheid en B.A. na levering'